17 February 2013

08.10.09


Ce inseamna..
Inseamna multe, mult prea multe lucruri pe care am incercat sa le dau uitarii si la care nu am fost suficient de atenta.
"if it's me reading the signs" .. But it wasn't me.. Pur si simplu mi-a scapat! F..-i!!!
Adevarul? Nimic nu mi s-a intamplat mie..fara sa il fi provocat eu! Ati spune un adevar universal valabil.. sau cel putin aplicabil la marea majoritate (..sau e corect majoritatea si atat.. in fine..). Asa e..toti vorbim la modul general si avem senzatia ca le stim pe toate.. Asta e partea frumoasa, ca acest lucru ne aseamana si ar trebui sa ne apropie si totusi ne indeparteaza si ne face sa ne credem superiori in fata altora.. Mult prea amuzant, dar trec rapid peste asta.
Revenind.. 08.10.09..  8, 10, 9 ... 4,5.. sau mai exact 4 si 1/2 .. 8, 10, 9.. A trecuta o caruta de timp.. Si nu am realizat esentialul: eu am fost cea care a zis stop! eu am fost cea care a incheiat tot, eu am fost..za bitch..
Si in nebunia mea am provocat o alta nebunie si am preferat sa ma consider victima cand de fapt.. Am fost calaul..
Toate semnele au fost fix in fata mea: certuri, dorinta nestapanita sa ne scoatem ochii, comoditatea, lipsurile, nepotrivirile de caracter.. Era clar! Nu era ce trebuia.. Au trecut 3 ani , 4 luni si 10 zile.. Atat mi-a luat sa vad ca eram libera de mult. Atat mi-a luat sa realizez ca e prea mult.
N-ar fi fost timp pierdut daca macar nu as fi repetat in permanenta aceeasi greseala.. Dar am facut fix asta. Mi-am asumat rolul de victima neputincioasa careia cine stie ce cacat a patit, am inceput orice relatie comparand cu minunata relatie (care nu a fost minunata decat 8 luni din 54.. adica doar un pic peste 4% din totalul relatiei). Esec total!! TOTAAAL!
asta chiar ma distreaza..
Cred ca e cea mai mare prostie pe care nici macar nu am mai auzit-o pana acum la altcineva. Oamenii destepti reusesc sa ..move on! Nu si eu ! :))
Ca sa fie totul foarte previzibil si in mod normal si patetic, o sa inchei intr-o nota clasica cu o binemeritata si inteleasa si asteptata concluzie:
Niciodata nu e prea tarziu, doar ca la unii dureaza mai mult :))

Termin intr-o nota vesela cu o piesa care reprezinta mult pt mine (si anume momentul cand am avut revelatia)